Cestování během korona krize? S laky 1’To Shine od Miss Sporty vyjedete za hranice kdykoliv a kamkoliv!

Už v roce 2019 jsme dostali od našeho předního klienta COTY za úkol vytvořit unikátní grafiku na víčka laků na nehty pro nové odstíny řady 1’To Shine značky Miss Sporty, které byly speciálně vybrány pro exkluzivní kolekci drogerie dm. Úkolu jsme se zhostili, zdárně ho splnili a čekali na výrobu lahviček ze strany klienta.

Na výsledek jsme se moc těšili. Bohužel v březnu přišla celosvětová krize v podobě nemoci Covid-19 a my jsme netušili, zda se vůbec laky na nehty podaří vyrobit v termínu a následně i propagovat. Velkou neznámou byla i celá myšlenka kampaně, která se točila kolem léta a cestování. Ano, CESTOVÁNÍ!

Situace byla nepřehledná, každý den se měnila a my si málem začali kousat nehty s naší dokonalou manikúrou, jak to celé vlastně dopadne. Nebudeme vás ale dlouho napínat. Nové odstíny laků na nehty 1’To Shine se podařilo vyrobit, a dokonce k nám do kanceláře dorazily včas, aby se mohly nafotit a propagovat na sociálních sítích značky Miss Sporty.

Pořád tu ovšem visel otazník ohledně cestovatelského zaměření. Každý lak na nehty totiž odkazoval k určité světové metropoli, kterou představoval. Velkým úspěchem a unikátem byla lahvička zaštiťující Prahu, která se tak zařadila do úzkého výběru světových velkoměst. Takovou limitku na československém kosmetickém trhu jen tak nenajdete, a pokud ano, tak velmi vzácně.

Naším úkolem bylo limitovanou edici vhodně a s ohledem na situaci odkomunikovat. A jak to celé dopadlo?

Třeba takhle:

Nebo takhle:

Tématika cestování v “necestovatelském” období na sociálních sítích zaujalakampaň splnila komunikační cíl. Ověřili jsme si, že na sociálních sítích můžeme cestovat i pasivně a bez omezení. Skvělé odstíny 1’To Shine od Miss Sporty nám to hravě dovolí. A kam vyrazíte vy, až to bude bezpečné?

Autorem článku je
Dominika Marková
Influencer Marketing Specialist

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a sledujte tak pravidelně novinky ze světa Fragile.