Slavíme! Letošní ročník soutěže Effie Awards Czech Republic je za námi a co víc, rozhodně neodcházíme s prázdnou! V kategorii “Ostatní služby” jsme obsadili třetí místo s jarní kampaní pro Jobs.cz. Na úspěšné (a nezapomenutelné) kampani „Chodíte do práce s radostí?“ jsme se podíleli společně s agenturou OUTBREAK, která měla na starosti veškerou kreativu a my poté její exekuci. Náš tým ve složení Martin Borovička, Michal SajkoHonza Mašek odvedl skvělou práci! Děkujeme, kluci! 

Effie Awards je soutěží o nejefektivnější reklamu, ceny se letos udělovaly již po devatenácté. Porota posuzuje měřitelné a prokazatelné výsledky u jednotlivých kampaní, kreativitu, nápaditost, ale také její účel ve zvolené strategii.

Podívejte se na kampaň naší digitální agentury a její výsledky:

Případová studie ke stažení.

Celkem se do soutěže přihlásilo 65 kampaní, do finále se prodralo 38 z nich a 25 kampaní bylo oceněno. Absolutním vítězem se stala agentura McCANN Praha, která zabodovala nejen v kategorii “Nápoje”, ale zároveň vyhrála Grand Prix cenu za kampaň pro společnost Plzeňský PrazdrojGambinus – Patron je zpět”.

My si z Kina Lucerna odnášíme nejen cenu, ale také skvělý zážitek a odhodlání získat příští rok zlatou Effie! 🙂

Autor: Klára Špačková